Intermezzo 2: Jilles en Ingeborg en de chocoladefabriek

Er waren eens een jongen en een meisje die samen op reis waren in een land hier heel ver vandaan. In dit land stond een grote chocoladefabriek, die alleen toegankelijk was voor een aantal mensen. Het geluk wilde dat de jongen en het meisje tot deze groep behoorde. Zij waren uitverkoren om de chocoladefabriek van binnen te bekijken. Eenmaal binnen week de geur van chocolade niet van hun zijde… De zoete geur toverde een grijns op hun gezicht. De chocolade lag er voor het oprapen en dat verzamelden ze dan ook gretig in hun zakken. Toppunt van de spannende ontdekkingstocht door de fabriek was een metershoge chocoladewaterval… Ze moesten zelfs een paar stappen achteruit doen om niet besprenkeld te worden met de vloeibare chocolade! Met hun zakken volgeladen met alle mogelijke soorten chocolade en besmeurd van oor tot oor verliet het tweetal de fabriek. Verschillende getuigen verklaren het tweetal, nog enkele uren nadat ze de fabriek hadden verlaten, gelukzalig in de lucht te hebben zien staren, al kauwend op een reep chocola. Andere bronnen vermelden dat de betovering inmiddels weer verbroken is en de jongen en het meisje nu weer hun “normale leven” hebben opgepakt.

2 Comments

  1. remi Said,

    January 30, 2007 @ 11:35

    mmmhhh, Cadbury’s, niet ? mjam !

  2. Christi Said,

    February 2, 2007 @ 12:36

    IK WIL FOTO”S ZIEN!!! Anders geloof ik dit wonderbaarlijke verhaal niet :-)

RSS feed for comments on this post